Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar..

2018 Dünya Kupasında görev yapacak olan hakem Panama’da

Kategori: Tavsiyeler | Mehmet tarafından yazılmıştır. Ayrıca 788 kere okundu.

Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası Şampiyonasına sayılı günler kala ilginç hikayeler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dünya Kupasında görev yapacak olan yardımcı hakemler arasında Gabriel Victoria dikkat çekiyor. Victoria Panama’da 25 yıldır çöpçülük yapmakta ve 2018 Dünya Kupasında yardımcı hakem olarak görev alacak.

Panama’da hakemlere maaş verilmemekte ve dolayısıyla hakemler bu işin yanında farklı bir iş daha yapmak zorundalar. Birçok hakemde kamu kurumlarında çalışmakta. Panamada ki federasyon hakemlere yalnızca malzeme desteği vermekte. Hakemler diğer işlerden kazandıkları paralar ile geçimlerini sağlamaktalar. Kamu kurumunda çalışan hakemlerden birisi de Gabriel Victoria. Victoria 1993 yılından beri Panama’da çöpçülük yapmakta. Rusya’da haziran ayında başlayacak olan Dünya Kupasında da yardımcı hakem olarak görev alacak.

Victoria sabah 03:45’de yatağından kalkarak saatler 05:00’i gösterdiğinde görevinin başında oluyor. Saat 16:00’ya kadar bu işte çalışan Victoria 16:45’e kadar antrenman yapacağı sahaya ulaşımını sağlıyor. Saat 17:00 olduğunda düzenli olarak antrenmalarına başlamış oluyor.

Sporx’te bulunan haberlere göre yaklaşık 23 yıldır bu görevini sürdüren Gabriel Victoria, “Beni rahatsız eden herhangi bir şey yok. Neden rahatsız olayım anlamıyorum. Hayatımı devam ettirebilmem için çalışmam gerekiyor ayrıca bunu yapmak zorunda olan tek insan ben değilim herkes için durum aynı. Bu işleri yaparken yorulduğumu söylemem çok doğru olmaz. Daha önce de aynı konumdayken uluslar arası turnuvalarda görev yapmışlığım var. ”

Gabriel Victoria hakem olarak 2015 yılında U-20 Dünya Şampiyonası’nda, 2016 yılında Amerika Kupası’nda ve 2017 yılında da U17 Dünya Kupası’nda görev aldı.

2018 Dünya Kupası hakkındaki detaylı bilgileri http://2018dunyakupasi.net/ ve http://2018dunyakupasi.info/ siteleri üzerinde bulabilirsiniz.

26 yaşındayım. 2011 yılında kurduğum geyik.com.tr adresinin kurucusu ve yazarıyım. Ayrıca reklamcılık ile ilgili sağlam birikime sahibim.
EtiCanlar:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.