Bazen gözlerle ifade edilemez duygular..O zaman kalemin gücü başlar..

Araç Kiralamada Yepyeni Bir Yöntem

Kategori: Tavsiyeler | Mehmet tarafından yazılmıştır. Ayrıca 660 kere okundu.

Kiralık araca hemen herkesin çeşitli zamanlarda ihtiyacı olabiliyor. Tatile çıktığınızda, iş seyahatine çıktığınızda ya da aracınız arızalandığında ulaşım sorununu ortadan kaldırmak için araç kiralama yöntemini tercih edebilirsiniz. Ancak araç kiralama işlemi için öncelikle bir rent a car firması bulmanız ve sonrasında da mevcut filoyu gözden geçirmeniz, belki de birkaç farklı firmadan fiyat almanız gerekiyordu.

Bundan kısa bir süre öncesine kadar bu prosedürler ile zaman kaybetmeniz gerekebiliyordu. Ancak artık yepyeni bir yöntemi tercih edebilir ve gayet kolay bir şekilde araç kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için sadece 60’dan fazla şehirde 100’den fazla araç kiralama firmasını buluşturan tek bir platform olan Yolcu365.com adresi bu konforu araç kiralamak isteyen herkese sunuyor.

Siteye tıkladığınızda sınırlı sayıda seçenek ile karşılaşmıyorsunuz. Çok sayıda araç kiralama firmasının araç modellerini gözden geçirme ve hem araçları hem de sunulan kiralama ücretlerini gözden geçirme şansınız oluyor. Böylelikle sadece bütçenize uygun değil, aynı zamanda sevdiğiniz ya da kullanmaya alışkın olduğunuz araçları seçme imkanı doğuyor. Tüm bunlarla birlikte bir oto kiralama firması bulmak için uzun zaman uğraş vermenize gerek kalmıyor.

Aradığınız Aracı Saniyeler İçerisinde Bulun!

Sitenin en beğenilen yönlerinden biri de gelişmiş filtreleme seçenekleri sunuyor olması! Haliyle zaman kaybı yaşamadan sadece saniyeler içerisinde aradığınız aracı bulmanız mümkün oluyor. Örneğin sadece belirli bir markanın araçlarının sizin için listelenmesini sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte yakıt tipi seçimi yapabilir hatta otomatik vites seçeneğini işaretleyerek sadece otomatik vites araç modellerinin görüntülenmesini bile sağlayabilirsiniz.

Filtreleme bölümünden bir fiyat aralığı belirleyebiliyor ve sadece sizin bütçenize uygun olan, belirlediğiniz fiyat aralığındaki araç modellerinin karşınıza çıkmasını da sağlayabiliyorsunuz. 60’dan fazla şehirde araç kiralama imkanı tanıyor olması, gideceğiniz hemen her yerde bu konfordan faydalanmanızı da beraberinde getiriyor.

Yolcu365.com adresinin en önemli özelliklerinden biri de uygun fiyatlı araç modellerini seçenek olarak sunabiliyor olmasıdır. Araç kiralamak için mutlaka yüksek rakamlardan oluşan bir bütçe ayırmanız gerekmiyor. Tüm yıl boyunca, kiralık araca ihtiyacınız olan her an ulaşabileceğiniz bir platform olması da cabası…

26 yaşındayım. 2011 yılında kurduğum geyik.com.tr adresinin kurucusu ve yazarıyım. Ayrıca reklamcılık ile ilgili sağlam birikime sahibim.
EtiCanlar:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.